Csapó János dr: Letölthető publikációk listája
- Csapó János oktatási tudományos és közéleti tevékenysége 1974-től 2020-ig
- A túlsúly az elhízás és a táplálkozás kapcsolata 2021
- Funkcionális élelmiszerek 2016
Dr. Csapó János angol és magyar nyelvű oktatási anyagai, könyvei, minimáliái, tudományos publikációi, előadásanyagai letölthetők:
- Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Csíkszereda:
https://csik.sapientia.ro/hu/hallgatoknak/hallgatoi-tajekoztato/oktatasi-segedanyagok vagy
www.csik.sapientia.ro Utóbbi esetben keressék a hallgatóknak, majd az oktatási segédanyagok menüpont alatt, onnan szabadon letölthetők.
- MATE Kaposvári Campus:
https://elearning.uni-mate.hu/course/view.php?id=20228
https://elearning.uni-mate.hu/mod/page/view.php?id=475332
- A könyvek letölthetők ezen túl a Magyar Tudományos Akadémia Repozitóriumából:
Általános kémiai agrármérnököknek: http://real.mtak.hu/id/eprint/116701
Analitikai kémiai élelmiszermérnököknek: http://real.mtak.hu/id/eprint/112469
Biokémia: http://real.mtak.hu/id/eprint/117968
Biokémiai agrármérnököknek: http://real.mtak.hu/id/eprint/116700
Élelmiszer hamisítás és kimutatása: http://real.mtak.hu/id/eprint/116705
Élelmiszerfehérjék minősítése: http://real.mtak.hu/id/eprint/117471
Élelmiszer-kémia: http://real.mtak.hu/id/eprint/117467
Funkcionális élelmiszerek: http://real.mtak.hu/id/eprint/116703
Tejipari technológia: http://real.mtak.hu/id/eprint/116702
A túlsúly, az elhízás és a táplálkozás kapcsolata: http://real.mtak.hu/id/eprint/132676