Kárpáti László Miklós

Közgyűlési tisztség
Tagok
Képviselőcsoport
FIDESZ-KDNP
Kárpáti László Miklós

Bizottsági tisztségek

Pénzügyi és Jogi Bizottság Alelnök

Önéletrajz

1966. május 27-én születtem Szigetváron. Nagyatád az otthonom, itt nőttem fel. Családom generációk óta Nagyatádon és annak közvetlen közelében él. Egy nagyfiú édesapja vagyok.

Általános iskolába Nagyatádon jártam, középiskolai éveimet pedig Kaposváron a Táncsics Mihály Gimnáziumban töltöttem, ott érettségiztem. Ezek után Keszthelyen a Vendéglátóipari szakközépiskolában szereztem szakmai végzettséget. Felsőfokú tanulmányokat a Budapesti Heller Farkas Turisztikai Szolgáltatások Főiskoláján végeztem, ahol 2008-ban államvizsgáztam.
Évtizedek óta a vendéglátásban, az idegenforgalomban dolgozom. Végig járva a ranglétrát a Kaszó Rt-nél, majd a Lábod Rt-nél lettem vezető. Jelenleg is egy panziót vezetek Gyékényesen.
A vendéglátás területén - bekapcsolódva a jövő szakembereinek képzésébe - szakmai vizsgabizottsági tag és elnök vagyok, több mint húsz éve.
Aktívan 2010-től veszek részt a közéletben. 2010 és 2014 között Nagyatád Város alpolgármestereként, 2014-től 2019-ig a Városfejlesztési és Gazdálkodási Bizottság elnökeként tevékenykedtem.

2016-tól tagja vagyok a Somogy Megyei Közgyűlésnek, ahol a Területfejlesztési Bizottság alelnökeként dolgoztam 2019-ig. Jelenleg is a nagyatádi képviselő-testület tagjaként és a Gazdasági Bizottság elnökeként, valamint a Somogy Megyei Közgyűlés tagjaként és a Pénzügyi- Jogi Bizottság alelnökeként dolgozom.


Fel