Posza Róbert

(1975. - )

Fotós

1975-ben születtem, azóta a Balaton partján Fonyódon élek és alkotok.

A fotózás számomra többet jelent mint hobbi. Egy életérzés, egy szenvedély. Szeretném fotóimon keresztül láttatni, hogy mit is gondolok a világról, hogyan látom. Elsősorban akt, fashion, glamour fotóimon szeretném ábrázolni a női test szépségét, változatosságát. Szeretnék olyan lenni, aki szembe megy a sablonokkal, és nem tucatfotókat gyárt. Autodidakta módon sajátítottam el tudásom. Olyan emberektől tanultam, mint Filep Lajos, Filep László. Több egyéni és csoportos fotókiállításom volt már.

Szívesen vállalok felkéréseket modell portfóliók elkészítéséhez, művészi aktfotók elkészítésére, háziasszony fotózáshoz, reklám és divatfotózáshoz. Referencia fotóim megtalálhatók a menüpontok között.A legfrissebb képeim mindig a Facebook oldalamon találhatóak meg. Itt természetesen nemcsak modellfotók vannak, hanem néha kicsit elgondolkodtatóbb munkák is.
Honlapom

Évforduló

Naptárunk a Somogy Portál életrajzi adatainak szűrésével mindig az aktuális napon évfordulós személyekre hívja fel a figyelmet. A névre kattintva virtuális arcképcsarnokunkba juthat.


Fel